gratis websiteplanner

wat heb je nodig om een website te maken
waar jij echt blij van wordt

In 7 stappen laat ik je dit zien (en doen)

Digibeet

Ik weet nog zo goed dat ik een eigen website wilde hebben. Ik ben gestart als Grafisch Vormgever en wilde het dus heel graag zelf in de hand hebben omdat ik het al heel goed voor me zag hoe mijn website eruit moest komen te zien. Maarja, hoe ging ik dat aanpakken?

In die tijd heb ik eerst zelf een soort portfolio site aangemaakt maar dat was heel standaard en basic en zeker niet hoe ik het wilde. Dus op zoek naar iemand die het voor me kon doen maar ik wilde het echt wel zelf in de hand houden en niet zomaar door iemand (een onbekende) laten doen.

Toen liep ik tegen een webbouwer aan die het allemaal net even iets anders deed. Ze gaf me aan wat ik allemaal nodig had en moest regelen en samen met haar heb ik mijn website gemaakt. Ze leerde me ook hoe ik het zelf kon onderhouden, daar werd ik zo blij van dat ik me er steeds meer in ben gaan verdiepen en uiteindelijk bij haar een opleiding tot webdesigner heb gevolgd.

Dat is een beetje de gedachten achter deze challenge. Ik wil jou ook stap voor stap meenemen in de voorbereiding van je website zodat je in ieder geval daarna een start kan maken met je website. Met deze planner heb je de basis waar iedereen een mooie website mee kan (laten) maken.