over

Tessa

Webdesigner & Grafisch Vormgever, introvert, niet zo sportief (eigenlijk helemaal niet dus), ik woon in Nieuwegein met mijn ‘verkering’ en onze 2 zoons. Ben gek op koffie, Friends kijken (ja nog steeds), tassen kopen, lekker uit eten, drankjes doen met vriendinnen en tripjes naar de zon.

Digibeet

DIGIWAT?

DIGIFIEL?

Hoe noem je het tegenovergestelde van een DigiBeet? Een DigiFiel? Nou ja, je snapt denk ik wel wat ik bedoel, iemand met veel digitale skills. Tel daar wat creativiteit bij op en je hebt al snel een Grafisch vormgever met een grote voorkeur voor Webdesign.

Met verschillende opleidingen en veel zelf ontdekken heb ik nu behoorlijk wat ervaring opgedaan met het maken van huisstijlen en websites voor startende ondernemers. En daar ligt mijn hart, om een (nieuw) bedrijf een leuk gezicht te geven.

BEWUST LEVEN

Duurzaamheid

Daarnaast probeer ik ook zo Duurzaam mogelijk te leven, das belangrijk voor de toekomst. Niet alleen prive kan je daar wat mee maar ook binnen je bedrijf.

Daarom ben ik mezelf meer en meer gaan verdiepen in het verduurzamen van webdesign. Alle websites die ik ontwerp, zal ik dan ook zo duurzaam mogelijk maken. En voor iedere website die ik mag maken, laat ik 2 bomen planten, leuk toch?